-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Monday, December 8, 2008

..TjasA.

.


..za dosedanje razmere (mojega zadnjega leta) sledi ta objava prejsnji s svetlobno hitrostjo :oD. Torej, prejsnjo (zasnezeno) soboto sem se udelezil delavnice studijske in modne fotografije v organizaciji Matjaza Ocka in e-Fotografije.
Kot ponavadi na tovrstnih delavnicah je bilo tudi tukaj najprej nekaj teorije, nato predstavitev opreme in prakticni prikaz fotkanja cemur je sledilo individualno fotkanje.
Med nasimi pripravami je seveda v ozadju aktivno potekalo pripravljanje dveh modelk (Tjase in Monete). Tako Tjasa kot Moneta sta odlicno pozirali. Vecino fotk sem posnel s pilotkami in ne flesi med cakanjem na trigger, tako da so spodaj mesane fotke (pilotke oz. flashi). Za danes bom pokazal par fotk ki so nastale s Tjaso, naslednjic pa fotke z Moneto.
Kaksen (konstruktiven) komentar je seveda mocno zazeljen. Meni je najbolj vsec zadnja (najnizja) fotka.