-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Friday, October 26, 2007

.."ShOOtinG"..

.



sicer stvar sega se v september pa vseeno, v lokalu v Ljubljani smo se v okviru e-fotografije dobili na kavi, malce podebatirali, preizkusili novo Nikon opremo (D3, D300, 400mm f2.8, 200mm f2.0...).. .

..med drugim je pa s seboj Dingo pripeljal 3 dekleta s katerimi sodeluje (Vesno, Spelo in Dolores) tako, da se je srecanje spremenilo v pravi mini foto suting ce lahko tako recem, malo smo se drenjali, ker nas je bilo kar nekaj ampak je bilo vseeno fajn.

Par slikic za obcutek, za razne napake se vnaprej opravicujem oz se bom kar izgovarjl na neizkusenost :D :D .. konstruktivni komentarji vsekakor dobrodosli.. za kaksen skupni suting se pa priporocam..

































..to je to.. zdej pa da vidimo komentarje

5 comments:

Gregor Krašnja said...

verjamem, da je bilo zanimivo. Sedaj se pa sprašujem. Fino zaradi modelov, ki jih je pripeljal Dingo, ali zaradi testiranja objetivov??

Fine fotke :)

-Mihaaa- said...

Ce po pravici povem sem objektive sprobal ze par dni prej ko je imel nikon uradno predstavitev tak oda ne vem kaksne nuje ni bilo, .. fino je bilo zaradi druzenja s soforumasi in seveda zaardi slikanja modelov,.. ker ce po pravici povem jih lih na tone nimam,... oz bom kar tkao rekel jih nimam :D, punce so bile pa ustrezljive, so pozirale tako da je bilo kar zanimivo, ceprav ce po pravici povem bi raje snemal posamezno ne vse na kupu
hval za komentar
lp

Dan said...

Opa, skor sm spregledal to reportažo.
Fajn fotke.
Hitr zrihtaj modelke da vidimo nadaljevanje :P

Anonymous said...

Zanimiv šuting. Modele bi lahko bolj izkoristil. Kolikor pa si napisal je bila gužva, zato ti je oproščeno. :)
Všečna obdelava.

-Mihaaa- said...

zivjo

hvala se ostalima komentatorjema,..

@dan modele bi ze zrihtal,.. samo kje :D .. tako da ce ima kdo kaksne veze, ideje, modelke naj se javi

@gregor: ma ja saj se zavedam da bi bilo lahko dosti boljse smao kot receno je bila guzva, pa tudi ne vem koliko izkusen na tem podrocju nisem,.. se bomo drugic bolj potrudili ;)