-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Sunday, January 20, 2008

.MartinA.

.



evo tokrat sem v okviru kluba e-fotografija v studiu Bostjana Guncarja naredil par fotk z Martino, ki je prisla z nami.
Bostjan nam je studio predstavil ter na hitro opisal osnove studijske osvetlitve. Bilo nas je vec in smo se izmenjevali, fotke so bile narejene bolj za na hitro dobiti okus po studiu :D, recimo da je bilo 10 min slikanja na glavo (plus minus par min).
Par fotk sledi spodaj.



kot receno fotografirati z Martino je cista zmaga saj je zelo kooperativna ter polna idej (ce jih npr fotograf trenutno nima :D )



taaaaaak objektiv



preseneceno-prestrasena






od serije mi je ta slika najljubsa



sicer je za bozicko ze malo pozno vendar je izgleda ta artikel ostal od nedavnega sutinga... pa naj bo za naslednji bozic ;)


toliko za danes, upam da kmalu spet naletim na kaksen tako simpaticen model da zadevo ponovim, nagradim ipd. (mogoce celo v studiu :D )

5 comments:

Anonymous said...

Planetoidnost - drugic - je speeet fenomenalna! Pa tudi tale fotošuting je rezultiral v fajnih fotkah... No, te bo treba kdaj ponucat za kak fotosession : )))))

Dan said...

kull :D

-Mihaaa- said...

hvala obema za komentarja ;)

Gregor Krašnja said...

Super je bilo, tudi fotke so cool. Najbolj posrečena je pa z božičkovo kapo hehe ;)

Anonymous said...

Na tej z božično kapo je pa podobna Audrey Tautou iz Amelie... Ful luštne fotke.