-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Thursday, February 21, 2008

...SalsA

.




Zadnje case je salsa precej popularna, vsaj ce sodim po krogih mojih prijateljev, znancev. Prejsnji vikend sem sel tako za par ur fotkati solo (oz mogoce je bil tecaj) salse - prvic.

Moram priznati da je bilo kar zanimivo, tako opazovanje, kot tudi fotkanje. Po pravici povedano je bilo fotkanje na trenutke malo tecno (oz recimo raje izziv ;) ). Pojasnilo, tecno predvsem zaradi "skakanja" v kader s trenutno popolno (a zal zamujeno) kompozicijo, veliko gledanja v hrbte (udelezenci so seveda gledali v instruktorja, ki je bil na mojo zalost na sredi kroga, jaz pa zunaj :D ) pa tudi svetloba ni bila najenostavnejsa... in da ne bo pomote,.. ko potegnem crto... bilo je kar kul.

.Sledi par fotk..



..za zacetek eden od instruktorjev,.. moram priznati da je za moje laicno (ne)poznavanje salse obvladal sceno



..daaaaaaancE people daaaaaancE :D



variacije na temo v ozadju skupine..



..sunkovit trenutek mirovanja med dvema enegricnima giboma



estetika gibanja..


..zarek v mnozici nog..



..za konec se zmagovalne noge

14 comments:

R4 said...

UUUuuuuu fine slikce. Kdaj gremo pol plesat? :o)

Anonymous said...

crnobela nožna množica je vauaaaa... Just dance : ))))

Gregor Krašnja said...

Ne bom te spraševal koliko fotk ti je uspelo. Je pa zanimivo gledat, kako se vse vrti. Glede svetlobe ste jo imeli bistveno več, kot mi nazadnje v Laguni.

-Mihaaa- said...

hvala za komentarje :)

kreg: ja svetlobe je bilo definitivno vec kot zvecer, neuspelih fotk je nekaj bilo mapak to bolj zato ker sem precej neuspelih ze med fotkannjem brisal :D

Dan said...

Fajn, lepa reportaža s salse :D

Anonymous said...

Super fotke! Se pa lotevas najrazlicnejsih podrocij. Cestitam!

-Mihaaa- said...

Dan, Francek: hvala tudi vama za komentarja ;)
lp

Unknown said...

uuu...salsa...ql!!! mi je vsec, da si mal tud face slikal - instruktor je ful na easy, ostali so se pa kr mal matral (zdej vem da nism edina!) :)

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

haha

h3x0r said...

zanimive fotke

Anonymous said...

Mah vseeno je to brez veze.

Anonymous said...

Kako se vam da to neki plesat ej.

Anonymous said...

Cool to.