-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Sunday, November 27, 2011

.Mara Rogelja..

.


Bivsa tovarna, model/baletka (pripravljena trpeti mraz in bolecine ob neskoncnem stanju na prstih) in risanje s svetlobo.... rezultat je spodnja serija, hm.. stara cca 1 leto :).

Da ne bo pomote, fotke v zacetku serije so narejene s flashi, za zgoraj omenjeno tehniko je bilo se prevec svetlo. Pri drugi polovici fotk je bilo uporabljeno risanje s svetlobo. Ce mogoce kdo ne pozna tehnike, odpres zaklop fotoaparata v temi in nato najveckrat z rocno svetilko svetis po objektih fotografiranje, bolj ko jih "nasvetis" bolj so vidni, stvar traja navadno od nekaj sekund do nekaj minut (za kaksne panorame ipd. tudi vec). Predvidevam da je odvec omenjati dejstvo, da mora biti model pri miru (pri 6. in 9. fotki so bili premiki nacrtovani).. Hvala tudi Mircetu za asistiranje :)!

lp

EDIT
Prva fotka iz serije je bila izbrana za:
- fotografijo 262. tedna na www.slo-foto.net
- tretjo fotografijo izbora tedna 246 na www.e-fotografija.com


























1 comment:

Diplomske Naloge said...

Hude fotke, bi me zanimalo sodelovanje pri kakšnem projektu. Mi sicer pokrivamo diplomske naloge (vse storitve razen pisanja seveda), občasno pa imamo kak oglaševalski projekt.