-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Sunday, October 21, 2007

..PrekmurjE

.


tokrat sem se odpravil na izlet v prekmurje (ce verjamete ali ne se nisem bil tam do vceraj) in sicer v e-fotografiji, Digifota in HP-ja . Potikali smo se tako po Ptuju kakor tudi po Lendavi in Ljutomeru, na koncu smo si se ogledali kako se pri podjetju digifot izdelujejo fotoknjige, ki so za tiste ki mogoce ne vejo moderna razlicica nekdanjih albumov s fotografijami, namrec, zeljene fotografije nam natisnejo in zvezejo v pravo knjigo, kar zanimiva stvar.

Se par utrinkov iz izletka...


..ko smo prisli na ptuj se je se kadilo iz reke (to je zame redkost :D )..sledilo je nabiranje motivov po ptuju za ex-tempore ki je bil napovedan za drugi del dneva


..panoramica iz gradu..ker se je punca odlocila ostati tam sem jo bil primoran vkljuciti v kader.. sem bil pa toliko uvideven da sem pocakal da je glavo stran obrnila da ne bo jezna ce se vidi..Ptuj je pa po svoje zanimiv tudi zaradi nekaj posebnih kipov, narejenih (predvidevam da) iz zeleza.. eden (oz ena) izmed....evo se zanimiv svetlobni efekt iz cerkve (ce po pravici povem ne vem kje)..ce si v prekmurju moras seveda preko mure, tako da... mura..se mlincek... na muri..za konec se skupinska.. (naj opozorim da nisem avtor te zadnje fotografije,.. sposodil sem si jo na strani e-fotografije)

11 comments:

Gozdarka Barbi said...

oooooo.... nove fotke.... sem ze misla, da si vrgu foto v koruzo : ) hecaaam se.... Fajn, ni kej druzga dodat. Super te je brat, fotke pa so mi itak fenomenalne. Prekmurje pa je po krivici se mi zdi rahlo zapostavljeno od nas- v osrednji Sloveniji stanujocih....kar se vidi tudi iz tele fotoreportaze....

Unknown said...

Tud jaz moram priznat, da SV konec Slovenije malo zanemarjam, ceprav so mi pa vsec njihove slascice :) Punca na tisti sliki prav nic ne moti, men je tko se bolj vsec, drugac pa colnic na muri my favourite today.

Gregor Krašnja said...

O, vas je bilo pa kar veliko.

-Mihaaa- said...

alo vsi.. punci in kreg,.. hvala za komentarje ;)
lp

Jure/Olki said...

mat'r ste se fino imel...

Dan said...

O lepa reportaža!
Na skupinski pa same znane face :D

Anonymous said...

O, tokrat si pa pohitel z objavo. Drava in Mura sta me ocarali. Cestitam! Prekmurje in Prlekija sta mi vedno vsec, se posebej, ce ju ovekoveci kaksen dober fotograf ;).
V pricakovanju novih presenecenj te lepo pozdarvljam, Fr

R4 said...

ooooo, lepe lepe slikce ... prav mamljivo. Se moramo veckrat odpraviti kam naokoli po Sloveniji na izlet! :o)

Anonymous said...

Très jolies photographies !
c est dommage je ne parle pas le slovène !
Je vous embrasse - Amicalement

-Mihaaa- said...

Lénia: merci pour votre commentaire. Reviendrez quelque fois, au moins voir les photos

Žiga Mihelčič said...

waw je tele fotke iz prekumrja so pa...1A...mojstr;)zelo všeč:)
Lp Žiga