-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Friday, January 4, 2008

PlaneToidS I

.
..idejo za naslov posta sem dobil ob asociaciji na res staro racunalnisko igrico Asteroids, me prav zanima ce se jo se kje da igrati na avtomatu...

..evo tokrat malo drugacne slikice,.. sicer radikalno predelane, vendar pa se mi zdi efekt precej zanimiv, se najbolj me spominja na planet iz knjige Mali princ, podobne sem ze veckrat videl vendar pa nisem vedel kako so narejene (predkratkim sem dobil razsvetljujoc link). Slike so predelane na roko torej brez predposnetih akcij ipd.
Planetek z svetilnikom na Lake Michigan (US), na desni v ozadju je postaja za vodno zajetje za vec milijonsko mesto, meni se je zdelo skoraj tako kot ce bi mi imeli zajetje v Ljubljanici (bolj za hec kot za res)....Ptuj all over the world...Berlinske strehe..Alicante, promenada z ob-obalnimi bloki ter seveda mooorje ;), mesto samo meni sicer ni bilo nic kaj prevec zanimivo.....nocni skyline mesta Chicago, mraz je bilo za umreti.Skulptura pri pristaniscu Barcelone, ti. Olimpisjki krogi, bilo je vroce za umret :Dznane skulpture bikov, ki so po celi Spaniji (mislim da so jih prvotno postavili kot reklamne panoje za pivo, po prepovedi oglasevnja alkohola so jih hoteli umakniti vendar so se spanci uprli in nekako jih pa ponarodili, sedaj so zasciteni).. za konec prvega dela in povezovanje z drugim delom pa se ena domaca, slovensko (pri-ljubljansko) barjanska, dirka s traktorjem po lastnem planetu...

14 comments:

Anonymous said...

predkratkim sem dobil razsvetljujoc link

Ampak da bi ga pa napisal pa ne :) Saj ne da bi bilo ne vem kako uporabno, ampak za kaksno stvari bi pa prav zanimivo izpadlo.

Anonymous said...

Odbito. :)

Tako za enkrat, dvakrat kaj takega narest je super. :)

-Mihaaa- said...

@primoz: ja nisem se spomnil, sploh pa to ni na mojem zeljniku zraslo (ce je mogoce izpadlo da je),.. evo bom objavil v naslednjem postu ok, da bo bolj napeto :D?

hvala za komentarja

Anonymous said...

Hmmm, le kdo je krivec, da si dobil razveseljujoč link? :)))

So mi pa "fotke" zelooooo všeč in res - tudi pri meni je bila prva asociacija na Malega princa ;)

Anonymous said...

Prav luštna fora... sploh takole v seriji.

Ampak stari kje si ti že vse lomastil!!!! Fouššššššš!!!!

-Mihaaa- said...

..krivec za link je MarkoP, ki ga jepred kratkim objavil na forumu.. da si ne bom zaslug lastil ;)

pa ko vas ta link ze tako muci da ne bom zavlaceval :D ..

http://photojojo.com/content/tutorials/create-your-own-panorama-planets/

zdaj pa hitro za racunalnik in probat ;)

LP

Anonymous said...

Ja, Mihaaa, navdusil si me, zares! Vcasih se prav prilezejo tudi fantazijsko pravljicne fotografije.
Komaj cakam nadaljevanje!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Dan said...

Uhh, tole pa s tapravimi fotkami prav dobr izpade. Lepo serijo si naložil- pa naredil programčku prav fajn promocijo hehe. Bravo

Žiga said...

super ideja in seveda izvedba ;)najboljša mi je tista ki je zdaj v galeriji na S-F!

Anonymous said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Gregor Harih said...

Ufff. Res hudo. Zelo dobro narejeno. Dober efekt. Kapo dol.

-Mihaaa- said...

:D, hvala tudi ostalim za komentarje,.. bomo dal se drugi del serije gor,.. ki je pa bolj ne mestna

Unknown said...

I like!! Ptuj all around the world pa dirka s traktorjem, dobr si se spomnu!!
:)