-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Thursday, February 7, 2008

..Pustni Karneval 2008 RijekA.

.
Torej tako kot lansko leto sem se tudi letos odpravil na Reko na glavni pustni karneval na pustno nedeljo. Vreme je bilo za razliko od lanskega leta precej slabse (beri hladno in dezevno). Na podlagi lanskoletnih izkusenj sem pridobil akreditacijo (v okviru kluba e-fotografija), za katero pa se je zal pozneje izkazalo da mi ravno prostega gibanja med povorko ni dovoljevala (varnostniki so bili pa tudi precej tecni).. letos sem se osredotocil bolj na posameznike, deloma tudi po sili razmer saj je bilo v dezju nenehno menjavanje objektivov malce neprakticno (ne nemogoce :D )

.tokrat sledi malce vec slik kot ponavadi,.. upam da ne bo prevec utrujajoce :), komentarji seveda dobrodosli..torej najprej ena slavna osebnost..naravovarstveniki.. povsod morajo biti zraven :Dce moz ni priden ga pa zena tako prinese (razlaga je se razmeroma logicna ?! )clovek ki je hotel na vsak nacin pobarvati kaksnega mimoidocegazenska ki ji je barvanje publike tudi uspelo, vendar je bila se isti trenutek pobarvana s sprejem,.. it's karma :D..ta maska je bila pa samostojna,.. stric je bil kar zanimiv.se 1 samostojna maska,.. vendar pa je bil ta stricko malo bolj vprasljiviz skupine kuzkov....skupine kmetov,.. predvidevam da predpomladansko dvorjenje :D"30 years after" rezultat zgornjega dvorjenja"rajali" so vsi,.. tile rusi so za nagrado dobili se iz strehe oblak paprinatih pikicta meji ze na koncertni wolf posneteknakljucna carovnica..nakljucni cvetek,.. predvidevam da nogometni navijac saj so te baklje prizigali kot noriob tem posnetku se mi pa utrne star pregovor... prvi na vasi zadnji v mestu :D..ta mogoce obratno od prejsnje,.. prvi v mestu zadnji na vasipunca iz casov gangsterjev in casov swinga......se njen overprotective tip.. za konec se 1 fotka iz lanskoletnega karnevala..

9 comments:

David said...

Lepe, očitno pa ste se imeli super, kljub slabemu vremenu.

-Mihaaa- said...

ja bilo je kar fino,.. ceprav sta dez in varnostniki naredila svoje :D

Unknown said...

Lustne!! Tale reski karneval zgleda kar zanimiv, bo treba it enkrat pogledat. Moja najljubsa iz te serije: punca iz casov gangsterjev in casov swinga.

Anonymous said...

Vse so zanimive in lepe. Tudi dež ti ne pride do živega. Čestitam!
Koristno za tiste, ki se karnevalov ne udeležimo. Naključna čarovnica mi je še posebej všeč.

Dan said...

Fajn reportaža, dobre fotke... vidim da je bilo kar uspešno ne glede na vreme. :D

-Mihaaa- said...

.. hvala vsem za komentarje ;)

Unknown said...

Zaprav super ! Fotografije su lepe in zanimive, ampak tako je vse v Rijeki :)

Anonymous said...

Pester karneval. Kužki so kjut : )))) Ma, so mi tele fotke nardile prav lušt, da bi si ogledala karneval še v živo...

-Mihaaa- said...

:D ja barbi ni problema se zmenimo pa gremo drugo leto skupaj :D