-warning/opozorilo-

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright. Any usage of photos must be approved by the author. - - - Vse fotografije na tej spletni strani so last avtorja. Vsakršna distribucija fotografij NI dovoljena brez privolitve avtorja (beri kontaktiraj avtorja).

Tuesday, November 4, 2008

..Koža - vodA.

.


..ce se poskusam pocasi oz postopoma vrniti na fotoblogerska pota.. zacel bom z zadnje nastalimi fotkami,..









11 comments:

Žiga Mihelčič said...

men so všeč:) maš moj glas;)

-Mihaaa- said...

@cicle: toooooooooo :), upam da bo se kaksen od kje prisel, drugace bo bolj boga,.. so bile slikce gor dane vceraj (ene so gor ze 1 mesec)
lp in hvala

Anonymous said...

1a fotke.

Glasujem =)

Anonymous said...

Men so pa čist bedne! To žicanje za glasove pa itak vse pove!

Vesna said...

Lahko je pljuvat, če si anonimen ;) Meni so res lepe, evo tri petke!

Jošt Franko said...

ahja.. raznorazni e-thugi..

Dobre! Prva mi je sploh huda!

-Mihaaa- said...

hvala tako za ogled kakor tudi za glasove

kar se tice "anonimneza" in bednih fotk, razumem da so ti bedne, popolnoma tvoja odlocitev, za glasove pa nisem zical, napisal sem da v kolikor so komu vsec lahko glasuje zanje (ne da prosim naj glasuje in ne kako naj glasuje), ponavadi se ljudje (normalni) pod kriticne poste podpisejo,.. predlagam da to naslednjic tudi ti storis, mogoce pokazes celo kaksno svojo fotko ;), drugic se zna zgoditi da bo komentar izbrisan
lp

Anonymous said...

Prva mi je super.

Lara RAY said...

A lahko neki uprašam?
No, mene tud zanima smer, fotografiranja. Moje slike so že šle enkrat na razstavo. Žal, pa imam doma samo Picaso, za urejanje slik, pa en program k sm ga dobila poleg fotoaparata sony-a!
In če ti veš kje se dobijo kakšni zastonj programi, za urejanje slik,?

Stara sem približno 14, Prihajam iz Brežic, imam blog. kmalu si ga bom naredila tudi za moje slike. Lahko prosim poveš katere programe uporabljaš ti za urejevanje slik?

Ko si bom naredila blogg, za svoje osebno-slikane fotografije, ti bom dala komentar in si jih bomlahko ogledal;)

Hvala za informacije.
Dijoo(U)

-Mihaaa- said...

@gregor: hvala

@Lara: programov za obdelavo fotografij je malo morje,.. boljsi so placljivi, malce naprednejsi od picase i nse vedno brezplacen je program gimp, ce zelis dober placljivi program jih je pa malo morje, nakje najbolj uporabljan je verjetno photoshop, ki pa je precej drag, mislim da si za zacetek snemi Gimp in se malo uci, najdi na internetu kaksne tutoriale pa bo, potem pa kar vadi

gimp najdes tu : http://www.gimp.org/

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!